kuljetuspalvelut turku
lauren 1

Kuljetus­palvelut Turku

kuljetuspalvelut turku
lauren 1

Kuljetus­palvelut Turku

Kuljetuspalvelut Turussa ja lähikunnissa jo vuodesta 1956

Kuljetamme yrityksenne tuotteet pitkäaikaisin sopimuksin tai kertakuljetuksena kaikkialle Suomeen tai tarvittaessa kauemmaksikin – olipa kyse sitten lavatavarasta, paketeista, koneista tai elintarvikkeista. Suurempiin kokonaisuuksiin räätälöimme tarvitsemanne kuljetuspalvelut niin kaluston kuin muunkin palvelukokonaisuuden suhteen.

Kaikki palvelumme ovat niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin käytettävissä, ota siis yhteyttä ja kysy lisää.

kuljetus­palvelut Turku

Ahtaat paikat

Kuljetukset ahtaisiin paikkoihin, porttikäytäviin, kellareihin ja pihoille.

Pienimmän auton korkeus ja leveys vain 2,4m!! Kantavuus 7 t. Auto varustettu vaihtolavalaittein jolla kuljetamme pienet jätepuristimet, vaihtolavat sekä rahtitavarat.

Ota yhteyttä

Kappaletavarakuljetukset

Me hoidamme isojen ja pienten esineiden ja asioiden kuljetukset tarpeen mukaan säältä suojattuna tai tarvittavassa lämpötilassa. Kalustoomme sisältyy niin avolavat, umpikorit, kattoaukeavat pressukapellit kuin pakettiauto kevytperäkärryineen.
Lisänä lyhytaikainen ulkovarastointi- ja terminaalipalvelu Orikedolla.

Osa kalustosta varustettu nosturilla, perälaudalla, trukilla tai perävaunulla.

Lisänä lyhytaikainen ulkovarastointi- ja terminaalipalvelu Orikedolla.

Ota yhteyttä

kappaletavarakuljetukset

sopimuskuljetukset

Sopimuskuljetukset

Elintarvikkeiden ja kappaletavaran sopimuskuljetukset alihankintana alan suuremmille toimijoille, sekä tilauskuljetukset jokaisen asiakkaan tarpeden mukaisesti.

Ota yhteyttä

Erikoiskuljetukset

Suoritamme kymmenien vuosien kokemuksella niin ylileveiden kuin -korkeidenkin rakenteiden kuljetukset turvallisesti, joustavasti ja muuta liikennettä vaarantamatta. Ydinosaamistamme ovat alle 3,5 m leveät, "yksin ajettavat" kuljetukset, mutta tarvittaessa hankimme yhteistyökumppaneiltamme liikenteenohjauspalvelut suurempiinkin kuljetuksiin.

Yrityksellämme on jatkuva erikoiskuljetuslupa viiden metrin korkeuteen ja kuuden metrin leveyteen asti Etelä-Suomessa.

Erikoiskuljetukset vaativat ammattitaitoa ja tieturvallisuusosaamista ylittäessään normaaliliikenteen leveys- tai korkeusrajat. Osana kuljetuspalveluumme kuuluvat huolellinen reittisuunnittelu ja muun liikenteen huomioon ottaminen.

Kalustopohjana vaihtolava-autot, rahtilavat sekä puoliperävaunulavetti.

Ota yhteyttä

erikoiskuljetukset

konekuljetukset

Konekuljetukset

Kalustollamme on mahdollista kuljettaa trukit, saksinostimet, henkilönostimet, kuormaajat, traktorit ja kaivurit sekä erilaiset työlaitteet aina reilun neljän metrin korkeuteen ja 32 tonniin asti.

Myös rikkinäiset ja ajokelvottomat koneet saadaan usein kuljetettua osan kalustosta ollessa varustettu vinssillä taikka nosturilla.

Ota yhteyttä

Kuljetusvälitys

Tarvitessasi kuljetusta Suomesta Eurooppaan tai sieltä takaisin, järjestämme kyydin kumppaniverkostomme kautta tai omalla kalustolla jouhevasti ja luotettavasti.
Kanssamme onnistuu niin lavetti- , thermo- kuin kappaletavarakuljetus myös pikaisella aikataululla.

Ota yhteyttä

kuljetusvälitys