kuljetuspalvelut turku
lauren 1

Kuljetukset

kuljetuspalvelut turku
lauren 1

Kuljetukset

Kuljetamme yrityksenne tuotteet pitkäaikaisin sopimuksin tai kertakuljetuksena kaikkialle Suomeen tai tarvittaessa kauemmaksikin – olipa kyse sitten lavatavarasta, paketeista, koneista tai elintarvikkeista. Suurempiin kokonaisuuksiin räätälöimme tarvitsemanne ratkaisut niin kaluston kuin muunkin palvelukokonaisuuden suhteen.

Kaikki palvelumme ovat yhtäläisesti yksityisasiakkaiden käytettävissä, ota siis yhteyttä ja kysy lisää.

ahtaiden paikkojen kuljetukset

Ahtaat paikat

Kuljetukset ahtaisiin paikkoihin, porttikäytäviin, kellareihin ja pihoille.

Pienimmän auton minimikorkeus ja leveys vain 2,4m!! Kantavuus 7 t. Auto varustettu vaihtolavalaittein jolla kuljetamme pienet jätepuristimet, vaihtolavat sekä rahtitavarat.

Kappaletavarakuljetukset

Me hoidamme isojen ja pienten esineiden ja asioiden kuljetukset tarpeen mukaan säältä suojattuna tai tarvittavassa lämpötilassa. Kalustoomme sisältyy niin avolavat, umpikorit, kattoaukeavat pressukapellit kuin pakettiauto kevytperäkärryineen.

Osa kalustosta varustettu nosturilla, perälaudalla, trukilla tai perävaunulla.

kappaletavarakuljetukset

sopimuskuljetukset

Sopimuskuljetukset

Elintarvikkeiden ja kappaletavaran jakelukuljetukset alihankintana alan suuremmille toimijoille, kuten Kesko Logistiikka, Transmar ja DB Schenker.

Erikoiskuljetukset

Suoritamme kymmenien vuosien kokemuksella niin ylileveiden kuin -korkeidenkin rakenteiden kuljetukset turvallisesti, joustavasti ja muuta liikennettä vaarantamatta. Ydinosaamistamme ovat alle 3,5 m leveät, "yksin ajettavat" kuljetukset, mutta tarvittaessa hankimme yhteistyökumppaneiltamme liikenteenohjauspalvelut suurempiinkin kuljetuksiin.

Yrityksellämme on jatkuva erikoiskuljetuslupa viiden metrin korkeuteen ja kuuden metrin leveyteen asti Etelä-Suomessa.

Erikoiskuljetukset vaativat ammattitaitoa ja tieturvallisuusosaamista ylittäessään normaaliliikenteen leveys- tai korkeusrajat. Osana kuljetuspalveluumme kuuluvat huolellinen reittisuunnittelu ja muun liikenteen huomioon ottaminen.

Kalustopohjana vaihtolavat ja puoliperälavetti.

erikoiskuljetukset

konekuljetukset

Konekuljetukset

Kalustollamme on mahdollista kuljettaa trukit, saksinostimet, henkilönostimet, kuormaajat, traktorit ja kaivurit sekä erilaiset työlaitteet aina reilun neljän metrin korkeuteen ja 32 tonniin asti.

Myös rikkinäiset ja ajokelvottomat koneet saadaan usein kuljetettua osan kalustosta ollessa varustettu vinssillä taikka nosturilla.

Kuljetusvälitys

Tarvitessasi kuljetusta Suomesta Eurooppaan tai sieltä takaisin, järjestämme kyydin kumppaniverkostomme kautta tai omalla kalustolla jouhevasti ja luotettavasti.
Kanssamme onnistuu niin lavetti- , thermo- kuin kappaletavarakuljetus myös pikaisella aikataululla.

kuljetusvälitys