nostot turku
lauren 1

Nostot

nostot turku
lauren 1

Nostot

Tarjoamme käyttöönne viisi erikokoista ja -tyyppistä kappaletavaranosturia erilaisin lisävarustein kuten nostohaarukat, levittäjä, koura jne. Kalustollamme voimme kuljettaa ja käsitellä kaikkea rakennustarvikkeista, piharakennuksista, maa-aineksiin ja jätteisiin. Erät voivat olla suuria tai pieniä aina yhdestä kollista täysperäkuormaan.

Nosturi- ja trukkiautojakelut

Nosturikuljetukset

Monipuolisella kalustollamme toimitamme suuret ja pienet tavaraerät purettuna omatoimisesti asiakkaan osoittamaan paikkaan. Kappaletavaranosturien kapasiteetit 5-22 tm, kuormatilaa 5-20 metriä.

Asennusnostot

Hoidamme myös kevyet asennusnostot ahtaissakin kohteissa pienellä ja keskisuurella kalustolla. Esimerkkeinä kattoristikoiden, ilmastointikoneiden, teräsrakenteiden ja valomainosten nostot. Kaikkein raskaimmat asennusnostot jätämme yhteistyökumppaneillemme.

Asennus-nostot

Koura-autopalvelut

Koura-autopalvelut

Koura-autolla toimitamme mullat, sepelit, hakkeet, hiekkalaatikkohiekat ja muut materiaalit kätevästi suoraan sinne missä niitä tarvitaan. Yhtä kätevästi noudamme rakennusjätteet, risut ja ylijäämämaat sekä lajittelemme eri jätelajit omiin kohteisiinsa. Meiltä onnistuu myös kierrätysmateriaalien, romuautojen yms. noudot ja kuljetukset.

Ajoneuvotrukkipalvelut

Kuorma-auton perässä matkustavalla ajoneuvotrukilla onnistuu kuorman purkaminen ahtaampaankin paikkaan ja pidemmälle autosta. Jokapyörävetoinen trukki soveltuu erityisesti lavatavaran käsittelyyn myös työmaaoloissa.

ajoneuvotrukkipalvelut