Vaihtolavat turku
lauren 1

Vaihtolavat

Vaihtolavat turku
lauren 1

Vaihtolavat

vaihtolava

Tarjoamme toimituksen ja noudon sovittuna ajankohtana tai soitosta. Olet sitten yksityishenkilö tai yrityksen edustaja, toimitamme lavan juuri sinun tarpeisiisi.

Vaihtolavapalvelumme auttaa vaikkapa:

  • Pihatalkoisiin (haravointijätteet risut yms.)
  • Rakentamiseen ja saneeraukseen
  • Muuttosiivoukseen
  • Kaupan ja teollisuuden ylijäämämateriaalien keräykseen
  • Maan siirtoon tontille ja pois
  • Jätesäiliöiden tyhjennykseen tai kuljetukseen

Vaihtolava-autoja meillä on 2-, 3- ja neliakselisia, kantavuudeltaan 7 – 22 tonnia. Osaan kytkettävissä perävaunu useamman lavan kuljettamiseen samalla kertaa.

Ota yhteyttä

Vaihtolavalle voit laittaa lähestulkoon mitä tahansa jätettä, mutta lajittelemalla säästät jätemaksuissa

Jokaisesta kuormasta veloitetaan vastaanotto ja laaduntarkastusmaksu, sekä painoperusteinen jätteenkäsittelymaksu (poislukien puhdas risu). Jätelajin määrää lopullisesti jätteenvastaanottava käsittelylaitos.

Puutarhajätteistä puhtaat risukuormat otetaan vastaan maksutta, haravointijätteet menevät edullisemmin kun niitä ei sekoita risujen kanssa yhteen. Puutarhajätteisiin ei saa sekoittaa vaikkapa sahatavaraa tai puutarhakalusteita, silloin kuorma muuttuu kalliimmaksi karkeajätteeksi.

Sahatavara ja rakennuslevyt (vanerit, lastulevyt) vastaanotetaan hyvin edullisesti, nauloineen ja maaleineen, mutta seassa ei saa olla painekyllästettyä puuta tai muita kuin puupohjaisia levyjä.

Energiajakeeseen kuuluvat palavat rakennusmateriaalit kuten puu, muovi, pahvi yms.

Rakennusjäte on vähän "puhtaampaa" puuta, levyn- ja eristeenpalaa ja pakkausmateriaalia, saneerausjätteeseen käy sekalaisempi purkujäte.

Likainen energiajäte sisältää kaikenlaisia lajiteltavia jätteitä, niin palavaa kuin palamatonta, vähän lasia, villaa, metallia, vaahtomuovia yms.