Vaihtolavat turku
lauren 1
Vaihtolavat turku
lauren 1
kuvituskuva koirat

Tietoa meistä:

Vuoden 2023 alussa Laurénilla henkilöstömäärä on 11, joista ajojärjestelijä sekä toimitusjohtaja osallistuvat tarvittaessa kuljetustöihin. Toimistosta löytyy myös kaksi asiantuntevaa toimistokoiraa.

Asemapaikkana on 400 m² korjaamo- ja kalustohalli keskeisellä paikalla Turun Orikedolla mistä singahdamme asiakkaan palvelukseen kulloisenkin tarpeen mukaan. Perheyrityksellämme on laaja kalusto, jolla ammattitaitoiset kuljettajamme palvelevat asiakasta kuin asiakasta monenlaisissa kuljetustarpeissa.

Arvojamme ovat tehokkuus, nopeus, ympäristöystävällisyys ja asiakastyytyväisyys; näitä toteutetaan niin suurilla kuin pienillä kuljetusyksiköillä, aina tilanteeseen sopivimmalla kalustolla, sekä kuljetusten yhdistelyllä ja tehokkaalla ajojärjestelyllä tyhjän ajon välttämiseksi, työntekijöiden hyvinvointia ja tukemista unohtamatta.

Ajoneuvoja löytyy tänä päivänä pakettiautoista puoli- ja täysperävaunuyhdistelmiin. Kuorma-autoja on 13, perävaunuja 7, 1 pakettiauto ja 2 kiinteistöhuollon pyöräkuormaajaa. Liikennöintialueemme ydintä on Varsinais-Suomi, josta keikat suuntautuvat välillä ympäri Suomea ja Pohjoismaita.

Kuva-albumi Historiamme Kalustomme